dijous, 19 de gener del 2012

LA BIBLIOTECA DE GUADASSUAR (III): A PARTIR DE 2002 A LA CASA DE PEDRA

La Casa de Pedra, edifici emblemàtic de Guadassuar, va ser habilitat per acollir la col·lecció i va obir les seues portes oficialment el 24 d’abril del 2002, assistint a la inauguració el Sr. Manuel Tarancón i Fandos,  Conseller de Cultura i Educació i l’Alcalde José Ribera Añó.


Des d’eixe moment s’ha incrementat tant la col·lecció (on s’han inclós materials en diferents suports) com els serveis i les activitats d’extensió bibliotecària. A partir de 2005 s’amplia l’horari a trenta hores setmanals, obrint-se al públic en matí i vesprada. També a partir d’aquest any es realitza amb regularitat un programa d'activitats culturals al voltant de la biblioteca, incloent un projecte anual de foment lector per als usuaris infantils.

Augmenta any rere any el nombre de lectors, préstecs i visitants, arribant en l’any 2010 a 13.339 visites i 9.330 préstecs a domicili.


1 comentari:

  1. Hola, he arribat al teu bloc a través d'una entrada de Bromera en el Facebook.Sóc Teresa Juan-Mompó, redactora de Levante-EMV de la Ribera, i m'agradaria poder aprofitar la informació que ací apareix per fer una informació del mig segle de les biblioteques. Com podria contactar amb tu per ampliar informació o fer-te algunes preguntes? El meu mail és teresajmr@gmail.com o levante.laribera @epi.es (a l'atenció de Teresa, per favor). Gràcies!

    ResponElimina