dimecres, 18 de gener del 2012

HUI FA CINQUANTA ANYS!

El dia 18 de gener de 1962, hui fa cinquanta anys que el Director General de Archivos y Bibliotecas don José Antonio García noblejas va visitar els pobles de Llombai, Alginet, L'Alcúdia, Guadassuar i Albalat de la Ribera per inaugurar les seues Biblioteques Públiques Municipals.

3 comentaris:

  1. Enhorabona pels 50 anys.
    Durant sis anys vaig fer d'encarregat de la Biblioteca Pública Municipal Sant Joan de Llombai. Per a mi és una època inoblidable. A la BPM de Llombai vaig passar hores i hores catalogant llibres i reorganitzant les prestatgeries. Vaig fer el Full d'Informació Bibliotecària i vaig organitzar alguns actes culturals. Vaig portar a Carmen Pérez Aparicio, a Josep Lozano, a Carme Nogues, a Josep Piera, a Antoni Martínez Revert, a Toni Mestre i a Empar Ferrer. Vaig fer molta faena, cobrava poquet, però m'ho vaig passar molt bé. Desitge llarga vida a la BPM Sant Joan de Llombai, que falta farà.

    ResponElimina
  2. També vull felicitar a les altres biblioteques riberenques que han complit cinquanta anys. I vull recordar alguns bibliotecaris i bibliotecàries que he conegut i se'n han anat: Antonio Cantos i Enrique Bisbal de Llombai i Xavier Lozano i Carmen d'Alginet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre tenim en el record a Carmen Díaz Lage, bibliotecària d'Alginet, que va encetar este projecte dels 50 anys de les biblioteques, va posar en funcionament este blog i ens va animar a dur-ho endavant. Entusiasta i amb confiança en el treball conjunt, va ser el motor també d'altres projectes al voltant del llibre i les biblioteques.

      Elimina