dissabte, 22 d’octubre del 2011

Llombai 2000 - 2011

2000 - 2011
Amb data de 14 de desembre del 2000 l´Ajuntament signa el conveni de col.laboració amb la Generalitat Valenciana. L´Ajuntament es compromet a proporciona el local i fer-se càrrec del seu manteniment així com de nomenar i mantenir un encarregat. El préstec és gratuït.
Aquesta és l´etapa sens dubte de la revolució de les TIC. A partir de novembre de 2000 comença el procés d’informatització de la gestió bibliotecària i de la incorporació de l´ús d´internet, tant en la gestió interna de la biblioteca, com d´ús públic. Llibre de registre de llibres, registre d´usuaris, catàlegs i quaderns d´estadístiques manuals són progressivament substituïts per una base de dades i consulta informatitzada on line del fons de la biblioteca.
Al  2004 s´incorporen dos ordinadors al ja existent a la biblioteca i al 2006 queda instal·lat el Telecentre amb 8 ordinador connectats a internet, una impressora i un escàner.
A la Biblioteca es rep pemsa diària i es confecciona un dossier amb les noticies relacionades amb Llombai. També s´elaboren butlletins de novetats trimestrals i una guía d´usuaris.
L´altra gran aposta d´aquesta etapa és l´animació a la lectura infantil. Anualment es prepara una Campanya d´animació a la lectura basada en visites de tots els cursos del Col.legi Sant Frascesc de Borja en les que es realitzen tallers d´animació a la lectura; participació en la Fira del Llibre del poble; tallers a l´estiu i per celebrar el dia de la biblioteca a octubre.

A l´abril de 2005 la biblioteca va pasar de la primera planta a la planta baixa de La Casa de La Cultura, dotat, este local si, amb aire acondicionat i calefacció. La secció infantil millorarà notablement amb una catifa (2005) i mobiliari nou (2006).





dia de la biblioteca 2008


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada